keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Grillikausi korkattu

Meidän eteläparvekkeella on parvekelämmittimen voimin voinnut hyvin oleskella melkein läpi vuoden. Valon lisääntyessä ja grillien pikkuhiljaa hiippaillessa kauppoihin, tajuttiin, että mekin tarvitaan sellainen!

E vanhana kerrostaloasujana ajatteli, että maksimissaan sähkögrilli (jos sekään) on kerrostaloparvekkeelle sopiva. Pienen selvittelyn jälkeen kuitenkin selvisi, että grilli voi olla myös kaasugrilli. Tästä seuranneena eikun tarkentamaan rajausta. 

Meidän kriteerit oli aikalailla seuraavat:

  • Leveys max 80cm (mahduttava tiettyyn nurkkaan parvekkeella)
  • Kaasugrilli
  • Hinta max 250e (ei olla himogrillaajia)
  • Painalluksella syttyvä
  • Musta (tämä siis lähinnä E:n kriteeri)



Sen suurempaa vertailua ei keretty tekemään, kun muuten Verkkokaupassa törmättiin MyGrilliin. MyGrill on ilmeisesti verkkiksen oma merkki, joka vastasi kaikkiin kriteereihimme. Koska oltiin matkassa silloin ratikalla, jouduttiin jättämään grilli kauppaan ja hakemaan se vasta seuraavana päivänä. Maltettiin mielemme siihen, vaikka painostusta tuli verkkiksen 4h toimituksen kokeiluunkin
.


80cm tavoiteleveyden saavuttamiseksi täytyi toinen sivulevy jättää laittamatta, mutta se tuskin meidän sinisen lenkin grillausta haittaa. T on kokeillut grilliä jo muutaman kerran, E on tyytynyt  toistaiseksi ihailuun. Onhan se ihan siedettävän näköinenkin!



Joko teillä on grillikausi avattu? Millä perusteella valitsitte grillin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti